Ovogodišnje Školsko natjecanje u disciplini Cvjećarstvo održano je u utorak, dana 23.siječnja 2024. u 9,00 sati u prostoru Prirodoslovne škole Karlovac pod mentorstvom profesorice  Antonije Halar.
Kao i svake godine koncem mjeseca siječnja, tako su se i ove godine natjecali učenici maturalnog razreda koji se obrazuju za  zanimanje Cvjećarica i Cvjećar!


Članovi komisije u sastavu:
Mentor – Antonija Halar, i članovi povjerenstva –
Zoran Maričević i
Svjetlana Rogoz – Klasan imali su doista težak zadatak odabrati najljepše uratke!
Učenica Gabrijela Mihalić, pokazala se kao najuspješnija i u zamatanju poklona, i u izradi svatovske kitice (popularni corsage) a tako i u aranžiranju sve popularnije Cvjetne kutije koja je sa njenim vještim rukama potpuno zablistala sa predivnim božurima roze boje.
Doista su male nijanse i detalji  presudili u Gabrijelinu korist. Drugo mjesto tako je pripalo učeniku Marku Gežiću koji pokazuje zavidan talent i izuzetno veliki interes za općenito Cvjećarstvo i Aranžiranje kao struku. Posljadnja je bila Krlin Petra.
Učenica Gabrijela sa prvim osvojenim mjestom plasirala se tako za sudjelovanje  na Županijskom natjecanju koje će se održati u mjesecu ožujku. Točan datum i mjesto održavanja bit će poznati kasnije.
Svjetlana Rogoz – Klasan, dipl. ing.

Skip to content