Učenici Prirodoslovne škole Karlovac Lea Samardžić, Paola Salopek, Tomoslava Prašin i  Gabrijela Domšić idu na županijsko natjecanje.

U petak 8. prosinca od 12:00 do 12:40 sati održana je školska razina kviza znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda za srednje škole u školskoj godini 2017./2018. Učenici su kvizu znanja u aplikaciji Testmoz pristupali putem poveznice i upisom svojih podataka – imena, prezimena i škole te zaporke.

Kvizu znanja i kreativnosti pristupilo je 356 učenika, a njih 9 je diskvalificirano jer su svoja rješenja poslali nakon više od 40 minuta od početka rješavanja kviza.
Prosječno vrijeme ispunjavanja kviza je 19 minuta i 10 sekundi, a prosječan postotak 81% točno riješenog kviza.

Provedbeno povjerenstvo je odredilo bodovni prag (30 i više bodova) za održanu školsku razinu kviza – svi učenici koji su postigli 30 i više bodova tj. 60% i više točnih odgovora prelaze u sljedeću razinu natjecanja.

Poredak i rezultati postignuti u kvizu znanja i kreativnosti na školskoj razini dostupni su na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/oy1ztE

Svi multimedijski uradci pristigli i ocijenjeni u prvoj razini kviza znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda za srednje škole u školskoj godini 2017./2018., njih 20, prelaze u višu razinu budući da je broj učenika uključenih u izradu multimedijalnih uradaka znatno manji nego učenika sudionika u kvizu znanja.

Tročlano povjerenstvo je pregledalo radove i vrednovalo ih prema sljedećim kriterijima: originalnost u sferi prikupljanja podataka, duhovitost iznesenih misli i izvornost obrade, individualan pristup na idejno-misaonom planu, odnos oblika i sadržaja u odnosu na uporabu aplikacije, kompozicija vizualnih elemenata, govor, glazba i zvučni efekti te tehnička izvedba.

Ocjene i poredak multimedijskih uradaka dostupni su na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/vrGYtP

Iskrene čestitke svima koji su se plasirali na sljedeću razinu – čitanjem i kreativnošću do zvijezda!!! 

#kviz_znanja_i_kreativnosti #ČDZ_SŠ #školska_razina#Čitanjem_do_zvijezda_SŠ #HMŠK #rezultati #poredak

Skip to content