Prirodoslovna škola Karlovac sudjeluje u projektu ERASMUS+ KA2 koji se provodi u suradnji sa srednjim školama iz Grčke, Turske i Portugala (nositelj projekta) i dvije neškolske organizacije iz Italije i Nizozemske.

U projektu će biti uključeno 25 učenika naše škole raspoređenih u međunarodne poduzetničke timove u sklopu kojih će djelovati.

Na prvom radnom sastanku održanom od 6. do 8. siječnja u Fatimi, Portugal, sudjelovali su prof. Davorka Laptalo i ravnatelj Nenad Klasan.

Na sastanku su dogovorene smjernice za daljnji tijek provođenja projektnih aktivnosti i termini transnacionalnih susreta.

Sljedeći radni sastanak na kojem će sudjelovati učenici održat će se u Italiji od 4. do 6. svibnja 2015. godine, a u našoj školi od 14. do 16. listopada 2015. godine.

Za voditelja projektnih aktivnosti imenovan je prof. kuharstva Antonio Žapčić, a članovi projektnog tima su prof. fizike Davorka Laptalo, prof. biologije Anita Bernardić, prof. tjelesne i zdravstvene kulture Ida Brinc, prof. matematike Ivana Colarić i prof. strukovnih predmeta iz poljoprivrede Franjo Slačanin.

Skip to content