Predstavljanje projekta na ovogodišnjoj 24. Županijskoj smotri učeničkog zadrugarstva 17.05.2024.

Projekt „4 rivers 4 you” pokrenula je Ekonomsko-turistička škola u suradnji s Prirodoslovnom školom  Karlovac prijavom na natječaj Ministarstva turizma i sporta, pod nazivom „Promocija i jačanje  kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam 2023.”
Jedna od aktivnosti svakako je bila prezentacija projekta na ovogodišnjoj 24. po redu Županijskoj smotri Učeničkog zadrugarstva koja je ove godine održana 17.05. 2024. godine u OŠ Turanj.
U radu su sudjelovale kao mentor prof. Svjetlana Rogoz – Klasan iz Prirodoslovne škole Karlovac, kao mentor   prof. Biserka Marčinko iz Ekonomsko-turističke škole  te profesorice Valentina Orehovec i Petra Bjelajac, također iz Ekonomsko-turističke škole. Sudionicima smotre prezentirani su suveniri u obliku sirene izrađeni šivanjem i printanjem na 3-D printeru, kao i bojanka za djecu inspirirana također ljepotama karlovačkih rijeka – Korane, Kupe, Mrežnice i Dobre.

Predstavljanje projekta na ovogodišnjoj 24. Županijskoj smotri Učeničkog zadrugarstva u OŠ Turanj 17.05.2024.

Ekonomsko – turistička škola predstavila  se Projektom „4rivers 4 you“ mladim zadrugarima iz cijele karlovačke županije.

Suvenire u obliku sirene u tehnici 3 D printanja izradili su učenici Prirodoslovne škole Karlovac, dok su sirene kao krpene lutkice rad vrijednih ruku zadrugarki iz ekonomske škole.

Skip to content