Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga provodi projekt „Širenje poduzetničkog obrazovanja mladih kao doprinos općoj dobrobiti društva“, financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Provedbom ovog projekta želi se unaprijediti znanja i vještine učenika završnih razreda srednjih strukovnih škola u svrhu stjecanja kompetencija i razvijanja kapaciteta mladih za uključivanje na tržište rada kroz društveno (socijalno) poduzetništvo i samozapošljavanje u svrhu poboljšanja perspektive mladih na tržištu rada.

U tu svrhu Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga u suradnji s doc. dr. sc. Mihaelom Mikić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu izradila je priručnik “Širenje poduzetničkog obrazovanja mladih“ koji je dostupan na web stranici www.spom.mobbing.hr .

Priručnik se sastoji od dva dijela, prvi dio je o socijalnom poduzetništvu, a drugi dio o pravnim oblicima samozapošljavanja te je namjenjen svim učenicima završnih razreda srednjih strukovnih škola na području cijele Republike Hrvatske. Preuzimanje priručnika je besplatno te je radi preuzimanja priručnika potrebna samo registracija učenika s osnovnim podacima.

Za sva dodatna pitanja vezana za priručnik možete se obratiti Udruzi za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga na broj telefona 01/3907-301 ili na mail suzana@mobbing.hr .

Skip to content