Udruga organizira radionice namijenjene svim mladima s invaliditetom koji žele polagati maturu, kako bi ih uz pomoć stručnog tima Udruge informirali i osnažili u pripremama i prijavama za polaganje ispita te uz naše volontere ponovili i učvrstili gradivo koje ih očekuje, a u kojem smatraju da im je pomoć potrebna.

Udruga već četvrtu godinu za redom provodi radionice pripreme za polaganje Državne mature, nakon čega u rujnu slijedi Orijentacijski tjedan pripreme za početak studentskog života za mlade osobe s invaliditetom, koji se pokazao vrlo uspješnim i korisnim.

Sve radionice su besplatne i namijenjene svim svim učenicima s invaliditetom na području Hrvatske.

Planirani su sastanci u periodu od studenog do rujna 2015., otprilike jednom mjesečno, subotom u prostoru Udruge za sudionike koji žive na području grada Zagreba. Za one kojima nije moguće doći do nas, biti će organizirano prisustvovanje putem skype-a.

Prva radionica, radionica upoznavanja održati će se u subotu 29. studenog 2014. godine, u prostorijama Udruge Zamisli, na adresi Av. Marina Držića 71/ A. Točno vrijeme ćemo naknadno odrediti.

Skip to content