Po uzoru na prošlogodišnji izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH, koji je pobudio veliko zanimanje javnosti, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2012.-2014.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je projekt Prirodoslovne škole Karlovac “MOTO- MODERNIZACIJA OBRAZOVNOG PROGRAMA ZA ZANIMANJE MLJEKAR-SIRAR” uvršten u listu najuspješnijih lokalnih EU projekata u RH u razdoblju 2012.-2014. te je za njega pokrenuto on line glasovanje.

 

Na temelju broja prikupljenih glasova najuspješniji projekti će biti uvršteni u brošuru Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU “Najuspješniji lokalni EU projekti u RH u razdoblju 2012.-2014.” te će biti prikazani kao primjeri uspješnih projekata.

Glasovanju možete pristupiti preko poveznice „Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt, te prilikom glasovanja morate odabrati tri projekta za koja smatrate da su najuspješnija Pomozite nam u promoviranju uspješnih lokalnih EU projekata i usput se informirajte o tome što je sve moguće financirati sredstvima Europske unije.

Skip to content