Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ovim putem Vas želi podsjetiti da na službenim stranicama Agencije možete pronaći objavljene upute svim ustanovama za obrazovanje odraslih u vezi organizacije virtualne nastave te upute za komunikaciju za vrijeme ove izvanredne situacije uzrokovane širenjem epidemije COVID-19. Navedene poveznice se redovito ažuriraju kako bismo svi imali pristup najnovijim informacijama, stoga Vas ljubazno molimo da iste redovito posjećujete.

U svrhu organiziranja i provođenja virtualne nastave pokrenut je mrežni portal https://nastava.asoo.hr za sustav redovnog strukovnog obrazovanja. Na portalu je trenutno objavljeno preko 1700 digitalnih sadržaja za učitelje i nastavnike, koje možete besplatno koristiti i Vi, ukoliko Vam isti mogu pomoći prilikom pripreme i provedbe virtualne nastave.

Također Vam želimo skrenuti pozornost i na online alate koji Vam mogu pomoći u pripremi virtualne nastave poput BIGI PRO sustava kojeg nastavnici mogu besplatno koristiti za stvaranje baze ispitnih pitanja i generiranje ispita u trajanju od godinu dana

Ukoliko ste korisnici programa Erasmus + sve relevantne informacije i preporuke vezano uz aktualnu situaciju možete pronaći na službenoj stranici Agencije za  mobilnost i programe EU.

Još jedanput Vas podsjećamo da je iznimno važno da pratite službene stranice Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kako biste bili upoznati s novim vijestima, korisnim materijalima i savjetima za provedbu virtualne nastave te svim ažuriranim informacijama vezanima za organizaciju i provedbu nastave na ovaj način.

Skip to content