Otvoren je natječaj za sudjelovanje na Maloj školi solidarnosti koja će se održavati od 8. do 10. siječnja 2018. godine u Zagrebu u sklopu projekta „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“ koji provodi Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u partnerstvu sa Srednjom školom Ludbreg od 1. kolovoza 2017. godine. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.
Mala škola solidarnosti je jedna od projektom predviđenih aktivnosti na kojoj će predstavnici organizacija civilnog društva te aktivni volonteri Udruge za podršku žrtvama i svjedocima predstaviti teme tolerancije, solidarnosti, građanskog aktivizma, građanske hrabrosti, volontiranja i prepoznavanja diskriminacije kroz niz edukacija i radionica.
Poziv je otvoren učenicima/cama 2. i 3. razreda srednjih škola na području cijele Republike Hrvatske. Sve troškove snosi organizator. Krajnji rok za prijave je 10. prosinac 2017.
U prilogu se nalazi dokumentacija potrebna za prijavu. Za više informacija o Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima posjetite web stranicu pzs.hr
Skip to content